GRC+ Rietvelduren

Enthousiasme voorop

Wij zijn een Brede School en dat betekent dat we sportieve activiteiten aanbieden en lesgeven in thema’s die betrekking hebben op burgerschap. Dat doen we in de Rietvelduren. Je ontwikkelt je talenten, versterkt de band met school, leert omgaan met anderen en leert je uiten over wat er leeft en speelt in de samenleving waar je deel van uitmaakt. Enthousiasme, inzet, goed gedrag en plezierig omgaan met elkaar staan voorop. Voor alle activiteiten werken we samen met Utrechtse instellingen.

Elke woensdag

Alle leerlingen van klas 1 tot en met 3 doen aan de Rietvelduren mee. Ze staan vast op het rooster: woensdag van 13.50 tot 15.30 uur. Tot aan de herfstvakantie zijn het klassikale uren, daarna kun je elke periode kiezen uit een aantal modules. Er zijn vier periodes en elke module duurt zeven weken.

Klassikale uren

Het klassikale programma is een gevarieerd programma voor de klassen 1, 2 en 3 gericht op allerlei persoonlijke en maatschappelijke zaken.

Keuzemodules

Het aanbod van activiteiten is breed. Er zijn veel sportieve modules, zoals atletiek, badminton, BossaBall, skateboarden, tafeltennis, tennis en zwemmen. Maar je kunt ook kiezen voor debating, media en digitale schoolkrant, kleding maken, programmeren of koken.