Open huis

Je gaat binnenkort naar de middelbare school of je wilt veranderen van school. Natuurlijk wil je eerst onderzoeken of onze school bij je past. Je kunt onze school op verschillende manieren leren kennen.

Open Dag en Avond

Toekomstige en nieuwsgierige leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouder(s)/verzorger(s) kunnen een kijkje komen nemen op onze school tijdens de Open Avond of Dag. Tijdens zo’n evenement kunnen jullie alvast kennismaken met ons gebouw, de docenten en een aantal huidige leerlingen.

Komend schooljaar is de Open Avond op 31 januari en de Open Dag op 1 februari 2025.

  • Op dit moment zijn de data voor de Open Avond en/of Open Dag nog onder voorbehoud.

Open lesmiddagen

Leerlingen uit groep 8 kunnen ook alvast een dagje ‘meedraaien’ op onze school tijdens één van de open lesmiddagen. Je volgt dan een paar korte lessen van onze docenten. Zo krijg je een goed beeld van onze school, ons onderwijs en de docenten.

Open lesmiddag MHVG

  • De Open lesmiddag MHVG heeft plaatsgevonden op dinsdag 27 februari 2024, 13.30-16.00 uur
  • Tijdens deze middag kunnen de leerlingen algemene lessen volgen als talen, wiskunde, biologie, aardrijkskunde, etc.
  • Op dit moment zijn de data voor de Open lesmiddag MHVG voor schooljaar 2024/2025 nog niet bekend. Als deze data bekend zijn, zullen wij de informatie op deze pagina delen.

Open lesmiddag thema

  • De Open lesmiddagen Thema hebben plaatsgevonden op woensdag 6 en 13 maart 2024, 15.15- 17.00 uur.
  • Tijdens deze middag kunnen de leerlingen lessen volgen als Technasium of Bèta Challenge of Kunst en Cultuur of Gymnasium
  • Op dit moment zijn de data voor de Open lesmiddag Thema voor schooljaar 2024/2025 nog niet bekend. Als deze data bekend zijn, zullen wij de informatie op deze pagina delen.

Informatieavonden

Wil je als ouder van een groep 8-leerling meer algemene informatie over onze school en het onderwijs? Kom dan naar één van de onderstaande informatieavonden.

Informatieavonden 2024

  • De informatie avonden voor ouders zijn dit schooljaar geweest op dinsdag 27 februari, woensdag 6 maart en woensdag 13 maart 2024, 19:00-20:30 uur (inloop 18:45 uur)
  • Op dit moment zijn de data voor de Open lesmiddag Thema voor het volgende schooljaar nog niet bekend. Als deze data bekend zijn, zullen wij de informatie op deze pagina delen.

Open Dag app

Download de Open Dag app via je App Store (zoekterm ‘Open Dag app’). Als de app geïnstalleerd is, kun je binnen de app zoeken op ‘Gerrit Rietveld College’ of ‘Utrecht’, waarna je onze school digitaal kunt ontdekken! Ook gebruiken we deze app om je te informeren over alle komende activiteiten.

Meer informatie