Open dagen 2019

Wil je een indruk krijgen van onze school, kom dan naar onze informatiedagen. Voor 2019 staan onderstaande data op de agenda.

Informatieavond voor ouders

Op dinsdagavond 22 januari is er een informatieavond uitsluitend voor ouders van basisschoolleerlingen. De avond start om 19.30 uur. Voor meer informatie over het programma, zie het pdf-bestand. De PowerPoint-bestanden die worden gebruikt tijdens deze avond staan ook op de webpagina ‘docs‘.

Open dag

Op zaterdagochtend 26 januari is er van 9.00 tot 12.00 uur open dag op onze school. Iedereen die een kijkje wil komen nemen, is dan welkom.

Open lesmiddag

Op 6 februari houden we een open lesmiddag van 13.30-15.30 uur. Inschrijven voor deze middag is helaas niet meer mogelijk. Heb je je ingeschreven voor de open lesmiddag, dan ontvang je in de week van de open lesmiddag een e-mail met informatie over het programma.

Tijdelijke verkeershinder Eykmanlaan

De Eykmanlaan is vanaf de Ring Utrecht (Darwindreef) in januari 2019 niet toegankelijk voor verkeer, met uitzondering van de fiets. Vanaf eind januari t/m maart 2019 geldt dit ook voor de tegengestelde richting. Ook het openbaar vervoer is verhinderd: bussen rijden een alternatieve route.

Voor omleidingsinformatie/alternatieve routes per vervoersmiddel, zie de website van de gemeente.