Magister

In Magister kun je als ouder/verzorger de cijfers, aanwezigheid en het lesrooster van je kind(eren) zien. Ook kun je je via Magister aanmelden voor de oudergesprekken, de zogeheten Tafeltjesavond.

Inloggen

Leerlingen en ouders krijgen van ons elk hun eigen inloggegevens. Met deze persoonlijke inlognaam en wachtwoord kun je inloggen via de website of via de Magister-app. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je op de volgende manier een nieuw wachtwoord aanmaken:

  1. ga naar de website van Magister en vul je inlognaam in.
  2. klik op ‘wachtwoord vergeten’.
  3. via de mail ontvang je een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op: wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Maak je gebruik van de Magister-app op je telefoon/tablet? Dan moet je, nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd, de app eerst opnieuw installeren > verwijder de oude app en download de nieuwste versie via de app-store. Daarna kun je je nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.

Lukt inloggen daarna nog steeds niet? Dan is je account mogelijk geblokkeerd. Stuur in dat geval een e-mail naar de domeinassistent. De blokkade wordt dan opgeheven.

Contactgegevens

Wij nemen altijd contact met je op via de contactgegevens die in Magister staan. Daarom is het belangrijk dat hier een actueel e-mailadres en telefoonnummer in staat. Wijzigt je telefoonnummer of e-mailadres? Geef dit dan in Magister door onder ‘Instellingen’.

Tafeltjesavond

Eén of twee keer per jaar nodigen we je uit voor oudergesprekken – dit noemen wij de Tafeltjesavond. Via Magister versturen wij de uitnodiging en maken wij het rooster voor deze avond bekend. Bekijk ook de video onderaan deze pagina voor meer uitleg hierover.

Op de avond zelf worden de gesprekken via Microsoft Teams gehouden. Hoe dat werkt, lees je hier. Let op: wanneer je kiest voor “doorgaan in browser” hoef je de Teams-app niet te installeren.

Vragen over de Tafeltjesavond kun je stellen via tafeltjes@gerritrietveldcollege.nl.

Onderstaand vind je de instructievideo voor het opgeven voor de Tafeltjesavond.

Nederlands

Marokkaans-Arabisch

Turks

Engels