Magister

Inloggen in Magister

Met je persoonlijke inlognaam en wachtwoord kun je inloggen in Magister. Leerlingen en ouders krijgen van ons elk hun eigen inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord aanmaken:

  1. Ga naar de website van Magister en vul je inlognaam in.
  2. Klik op ‘wachtwoord vergeten’, dan krijg je per e-mail een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op: wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Maak je gebruik van de app? Dan moet je nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd de app opnieuw installeren. Verwijder de oude app en download de nieuwste versie. Daarna kun je je nieuwe wachtwoord gebruiken.

Lukt inloggen nog steeds niet? Dan is je account mogelijk geblokkeerd. Stuur in dat geval een e-mail naar de afdelingsassistent. De blokkade wordt dan opgeheven.

Magister voor ouders

Ouders kunnen in Magister de cijfers, de aanwezigheid en het lesrooster zien. Ook kunnen ze zich via Magister aanmelden voor de oudergesprekken, de zogeheten tafeltjesavond. Een uitnodiging voor tafeltjesavond versturen wij per e-mail naar één ouder. Wij verwachten dat de ouder die de uitnodiging ontvangt, de afspraak afstemt met de mogelijke andere ouder. De gesprekstijden worden ongeveer een week na de uiterste inschrijfdatum in Magister gezet.

Soms worden voor een docent meer gesprekken aangevraagd dan hij of zij die dag kan voeren. Kan een afspraak niet worden ingepland, dan ontvang je hierover bericht. De docent neemt dan op een later moment contact op.

Vragen? Mail naar tafeltjes@gerritrietveldcollege.nl. Hieronder vind je een instructievideo waarin we laten zien hoe je je opgeeft voor tafeltjesavond in Magister.

Check de contactgegevens

Om contact op te nemen, is het belangrijk dat wij een actueel e-mailadres en telefoonnummer hebben. Wijzigt je telefoonnummer of e-mailadres? Geef de wijziging dan door via je Magister-account onder instellingen.

Uitleg voor ouders inloggen ouderavond in Teams. Let op! U hoeft geen app te installeren wanneer u kiest voor “Doorgaan in browser.”

 

Instructievideo ‘Opgeven voor tafeltjesavond via Magister’

 

Nederlands

Marokkaans-Arabisch

Turks

Engels