Magister

Inloggen in Magister

Met je persoonlijke inlognaam en wachtwoord kun je inloggen in Magister. Leerlingen en ouders krijgen van ons elk hun eigen inloggegevens. Ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je een nieuw wachtwoord aanmaken:

  1. Ga naar de website van Magister en vul je inlognaam in.
  2. Klik op ‘wachtwoord vergeten’, dan krijg je per e-mail een link toegestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op: wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Maak je gebruik van de app? Dan moet je nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd de app opnieuw installeren. Verwijder de oude app en download de nieuwste versie. Daarna kun je je nieuwe wachtwoord gebruiken.

Lukt inloggen nog steeds niet? Dan is je account mogelijk geblokkeerd. Stuur in dat geval een e-mail naar magister@gerritrietveldcollege.nl. De blokkade wordt dan opgeheven.

Magister voor ouders

Ouders kunnen in Magister de cijfers, de aanwezigheid en het lesrooster zien. Ook kunnen ze zich via Magister aanmelden voor de tafeltjesavond. Een uitnodiging hiervoor komt per e-mail.

Aanmelden voor de tafeltjesavond kan via het Magister-account van ‘ouder 1’. Om technische redenen is dit niet mogelijk via het account van ‘ouder 2’. Wanneer het rooster voor de tafeltjesavond klaar is, wordt deze in Magister gepubliceerd.

Het kan voorkomen dat een docent een gesprek aanvraagt met ouders. Dit staat dan op de inschrijfpagina vermeld; hier kan de afspraak ook bevestigd worden. Soms worden voor een docent meer gesprekken aangevraagd dan hij of zij die dag kan voeren. Kan een afspraak niet worden ingepland, dan ontvang je hierover bericht. De docent neemt dan op een later moment contact op.

Vragen? Mail naar tafeltjes@gerritrietveldcollege.nl.

Check de contactgegevens

Om contact op te nemen, is het belangrijk dat wij een actueel e-mailadres en telefoonnummer hebben. Wijzigt je telefoonnummer of e-mailadres? Geef de wjiziging dan door via je Magister-account onder instellingen.