Magister

Via Magister kun je de cijfers, aanwezigheid en het lesrooster van je kind(eren) inzien. Ook aanmelden voor de Tafeltjesavond (oudergesprekken) gaat via Magister. De inlogcode van de leerling geeft bovendien toegang tot de elektronische leeromgeving (ELO). Hier zijn per vak o.a. ondersteunende leermiddelen, studiewijzers en oefentoetsen te vinden.

Leerlingen en ouders krijgen van ons elk hun eigen inloggegevens. Met deze persoonlijke inlognaam en wachtwoord kun je inloggen via de website of via de Magister-app.

Wachtwoord

Wachtwoord kwijt? Op de volgende manier kun je een nieuw wachtwoord aanmaken:

  1. ga naar de website van Magister en vul je inlognaam in.
  2. klik op ‘wachtwoord vergeten’.
  3. via de mail ontvang je een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op: wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.

Maak je gebruik van de Magister-app? Dan moet je – nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd – de app eerst opnieuw installeren. Verwijder de oude app en download de nieuwste versie via de app-store. Daarna kun je je nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.

Lukt inloggen daarna nog steeds niet? Dan is je account mogelijk geblokkeerd. Stuur in dat geval een e-mail naar de domeinassistent. De blokkade wordt dan opgeheven.

Contactgegevens

Wij nemen altijd contact met je op via het e-mailadres en telefoonnummer dat in Magister staan. Zorg er dus voor dat deze actueel zijn.

  • Ontvang je geen e-mail van school? Kijk dan of je e-mailadres klopt. Brieven aan ouders versturen wij altijd via de mail.
  • Wijzigen van je e-mailadres of telefoonnummer kan in de Magister-app via Menu > Mijn gegevens > Wijzig > Pas je e-mailadres aan > Opslaan.

Tafeltjesavond

Eén of twee keer per jaar nodigen we je uit voor oudergesprekken – dit noemen wij de Tafeltjesavond. Via Magister versturen wij de uitnodiging en maken wij het rooster voor deze avond bekend. Bekijk de video’s onderaan deze pagina voor meer uitleg hierover.

Op de avond zelf worden de gesprekken via Microsoft Teams gehouden. Hoe dat werkt, lees je hier. TIP: wanneer je kiest voor ‘doorgaan in browser‘ hoef je de Teams-app niet te installeren.

Vragen over de Tafeltjesavond kun je stellen via tafeltjesavond@grcu.nl.

Nederlands

Marokkaans-Arabisch

Turks

Engels