GRC+ TheaterKunstKlas

In de TheaterKunstklas werk je aan talent, verdiep je je in kunst, prikkel je je fantasie en werk je positief samen met anderen. Leerlingen uit de hele onderbouw volgen in deze klas een gevarieerd aanbod aan lessen en activiteiten.

Zij presenteren hun werk regelmatig voor elkaar, voor hun ouders en één keer per jaar voor alle anderen die komen kijken. Iets voor jou?

BLOG

Ik verheug me elke weer week op TKK het is altijd supergezellig. Ik leer over kunst, fotografie en muziek. Superleuk is het om elke week even mezelf te kunnen zijn. Wat ik leuk vind aan TKK is dat je dingen leert en je heel zelfstandig aan je opdrachten werkt en verantwoordelijk bent voor de dingen die je doet. De TheaterKunstKlas is een hele goeie aanrader!!! Jochem Hopman 1HV2

Wilt u graag samenwerken met de TheaterKunstKlas?

e.vanekert@gerritrietveldcollege.nl

Contact

Contactpersoon TheaterKunstKlas

MEDEDELINGEN

  • Zit je in de Bovenbouw en vlakbij schoolexamen en overweeg je naar de toneelschool te gaan? Misschien is dit dan iets voor jou: https://uckvooropleidingtheater.nl/

  • Wil je in de komende vakantie aan de slag : kijk op https://www.theaterutrecht.nl/ en klik door bij Maakweek of bij Theater Na de Dam. Andere leerlingen van het GRC/TKK gingen jullie al voor in eerdere versies van deze mooie creatieve activiteiten in Utrecht.

  • 22 februari: geen TKK les

  • 29 maart: in de les workshops van theatergroep Bonte Hond/Dox/Tweetakt

  • 5 april: 13.30 uur Voorstelling op het Tweetakt festival: Schoppen

  • 14 juni: Kaapdag op Fort Ruigenhoek de hele dag klas 1 en 2 van TKK