GRC+ TheaterKunstKlas

In de TheaterKunstklas werk je aan talent, verdiep je je in kunst, prikkel je je fantasie en werk je positief samen met anderen. Leerlingen uit de hele onderbouw volgen in deze klas een gevarieerd aanbod aan lessen en activiteiten.

Zij presenteren hun werk regelmatig voor elkaar, voor hun ouders en één keer per jaar voor alle anderen die komen kijken. Iets voor jou?

BLOG

Ik verheug me elke weer week op TKK het is altijd supergezellig. Ik leer over kunst, fotografie en muziek. Superleuk is het om elke week even mezelf te kunnen zijn. Wat ik leuk vind aan TKK is dat je dingen leert en je heel zelfstandig aan je opdrachten werkt en verantwoordelijk bent voor de dingen die je doet. De TheaterKunstKlas is een hele goeie aanrader!!! Jochem Hopman 1HV2

Wilt u graag samenwerken met de TheaterKunstKlas?

e.vanekert@gerritrietveldcollege.nl

Contact

Contactpersoon TheaterKunstKlas

MEDEDELINGEN

  • Donderdag 14 juni: Kaapdag op Fort Ruigenhoek de hele dag klas 1 en 2 van TKK van 9.00 uur tot 15.30 uur

  • TKK Bovenbouw: Het Scholieren Film Festival Utrecht heeft weer mooie films voortgebracht: Eervolle vermelding: Infinitea van Maike Aarebrot Flick (docent), Job van de Kam, Levine van der Veen, Roos van Haaren, Irene Hogervorst, Tijmen Wobben, Sarah Shat, Wolf Loes Cardozo, Fenne Frank, Soesha Sandker, Raaf Lopes Cardozo, Jonas de Wit, Theaterkunstklas Gerrit Rietveld College. Een onetake, gebaseerd op de absurdistische illustraties van Escher. Voor het knappe acteerwerk.