GRC+ TheaterKunstKlas

In de TheaterKunstklas werk je aan talent, verdiep je je in kunst, prikkel je je fantasie en werk je positief samen met anderen. Leerlingen uit de hele onderbouw volgen in deze klas een gevarieerd aanbod aan lessen en activiteiten.

Zij presenteren hun werk regelmatig voor elkaar, voor hun ouders en één keer per jaar voor alle anderen die komen kijken. Iets voor jou?

BLOG

Ik verheug me elke week weer op TKK: het is altijd super gezellig! Ik leer over kunst, fotografie en muziek. Wat ik leuk vind aan TKK is dat ik mezelf kan zijn, zelfstandig aan mijn opdrachten kan werken en echt verantwoordelijk ben voor de dingen die ik doe. De TheaterKunstKlas is een aanrader! Jochem (TKK onderbouw)

Meer weten of samenwerken?

e.vanekert@gerritrietveldcollege.nl

Contact

Contactpersoon TheaterKunstKlas

MEDEDELINGEN

  • Er wordt hard gewerkt aan maar liefst drie voorstellingen van de TheaterKunstKlas. Op 16 mei speelt Klas Een: "Game Over" ,op 24 mei komt Klas Twee met "Lang & Gelukkig" . Maar eerst zal de TheaterKunstKlas Bovenbouw op 8 april de voorstelling "Samen, Alleen" spelen waarin treinen een belangrijke rol hebben! Let op de affiches in school en verdere aankondigingen op deze site.