Meer to do's

Toffe Rietveld-activiteiten zijn er niet alleen op school. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen? Check hieronder dan de linkjes!

Om te bekijken

Live bijeenkomsten Tivoli @ home

Meedoen aan een pubquiz, interessante ‘talks’ bijwonen of genieten van een online concert? Dat kan bij Tivoli! Online check je de agenda.

Online theater

Vanuit je huiskamer allerlei toffe streams bekijken, dat kan onder meer bij DOX en Theater Utrecht.

Utrecht in dialoog

Utrecht in Dialoog brengt mensen in een inspirerend, betekenisvol gesprek met elkaar over belangrijke thema’s. Naar elkaar luisteren en samen over onderwerpen praten, zorgt voor onderling begrip en een gedeelde kijk op hoe we samen leven. Op de website van Utrecht in Dialoog vind je verschillende onderwerpen terug.

Vlogboek

Een YouTube-kanaal over over literatuur met boekbesprekingen, literatuurgeschiedenis, video’s over auteurs en literatuurwetenschap.

A Bookworm Life

Het Booktube-kanaal van Sasha Boelhouwer, waarop ze gedachten en meningen deelt over boeken.

Nerdy Geek Boy

Nerdy Geek Boy vlogt en blogt over boeken, films, series, games, tekenen en muziek.

Om te doen

Bibliotheek Utrecht

Naast dat je bij de bibliotheek (digitale) boeken kunt lenen, is er ook vaak veel te doen! Check hiervoor de agenda op de website van Bibliotheek Utrecht.

Missie030

Missie030 is een platform voor jongeren waar zij kunnen meedenken over en meewerken aan projecten in Utrecht. Wil je kennismaken met het toekomstige leven in Utrecht en zien hoe jij hier aan bij kunt dragen? Samen met anderen werken aan jouw toekomst én die van de stad? Dan is het project Future Urban Living over duurzame mobiliteit in de wijk Overvecht iets voor jou.

NIEUW!! Robotica en Science: De Maakruimte programma in de Havenloods!

De aankomende zomer blijven veel jongeren  thuis in plaats van op vakantie te gaan. De Maakruimte zou de Maakruimte niet zijn als we hier niet creatief op inspelen. De jonge makers gaan aan de slag met een eigen werk, een LICHT sculptuur in de Havenloods (buitenterrein) en een LUCHT museum. De week wordt feestelijk afgesloten met een expositie. De makers gaan uiteraard ook met een eigen werk naar huis.
Het programma is toegankelijk voor jongeren uit heel Utrecht. Voor jongeren met een U-pas is het programma gratis toegankelijk.

Voor vragen kan er gemaild worden naar post@demaakruimte.nl