Open dagen

 

 

Dit jaar zullen de activiteiten om kennis te maken met onze school anders zijn dan voorgaande jaren. Wat we erg jammer vinden, is dat er GEEN fysieke open dag zal zijn zoals gepland was op zaterdag 23 januari 2021. We maken daarom gebruik van de Open dag app om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten en een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school!

Hoe werkt het?

  • Download eerst de Open Dag App in jouw app store
  • Scan de QR code hieronder met de Open Dag App, of zoek op ‘Gerrit Rietveld’ of ‘Utrecht’
  • Schakel notificaties in zodat je op de hoogte blijft van alle activiteiten
  • Ontdek het GRC!

 

De Open dag app is gelanceerd en zal de komende periode (tot de kerstvakantie) steeds meer gevuld worden. We houden u via pushberichten op de hoogte van eventuele wijzigingen.

Wat er allemaal in de Open dag app staat:

  • Alle praktische informatie over de Open dagen, open lesmiddagen, informatieavond, enz.
  • Een virtuele tour (zo kun je de school toch van binnen goed bekijken)
  • Veel informatie en filmpjes over wat onze school bijzonder maakt
  • Ons whatsappnummer is in de maak zodat je straks altijd vragen kunt stellen
  • Nieuws en contactgegevens
  • Een formulier waarmee je een informatiepakket kunt aanvragen.

Open lesmiddag

Op dinsdag 26 januari 2021 en woensdag 3 februari 2021 organiseren we voor alle groep 8 leerlingen open lesmiddagen. Je kunt je hiervoor aanmelden door dit formulier in te vullen. Dit formulier kun je ook vinden in de Open dag app. Je kunt je tot dinsdag 19 januari aanmelden voor de open lesmiddagen.

Informatieavond

Op dinsdagavond 19 januari om 19.30 uur zal er via een livestream (de link volgt op deze webpagina en in de Open dag app) een presentatie gegeven worden voor ouders. Ook zullen er aanvullende filmpjes op de site en in de Open dag app komen over specifieke Gerrit Rietveld onderdelen zoals het Technasium, de Rietvelduren, de TheaterKunstKlas, het gymnasium, enz.

Informatiepakket aanvragen

Als je meer informatie over onze school wilt ontvangen, dan sturen we jou graag een informatiepakket op. Normaal gesproken kreeg je dit tijdens de open dag. In dit informatiepakket zit een informatiegids over de school en er zitten leuke gadgets in voor jou! Je kunt een informatiepakket aanvragen via dit formulier. De pakketten worden in december en januari verzonden.

Whatsappnummer

We hebben een whatsappnummer (06-42528722) zodat je je vragen kunt stellen die je anders op een open dag of tijdens een informatieavond zou stellen.