Maak kennis met het Gerrit Rietveld College

Het Gerrit Rietveld College staat op de rand van de wijken Tuindorp en Overvecht en telt ruim 1300 leerlingen. Bij ons is iedereen van harte welkom, ongeacht geloof of achtergrond. Iedereen mag zichzelf zijn.

Samen het beste uit jezelf halen

Op het GRC volg je gymnasium, atheneum, havo of mavo. Naast het halen van je diploma, vinden we het net zo belangrijk dat je ontdekt waar je goed in bent en waar je enthousiast van wordt.

Daarom kun je allerlei extra vakken volgen en stimuleren we je op onderzoek uit te gaan: individueel, maar vooral ook samen. Welke richting je ook volgt, we vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op onze school. Zo kun je je optimaal ontwikkelen, qua kennis, maar ook op persoonlijk vlak.

Meer weten?

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school:

  • De website heb je al gevonden! Hier kun je o.a. een virtuele tour door de school maken en ontdekken wat er allemaal op het Gerrit Rietveld gebeurt.
  • Ook lees je hier meer over de brugklas, de begeleiding door de mentor, hoe je je kunt aanmelden (ook voor klas twee en hoger), de introductiedagen en de belangrijkste data voor de komende tijd.
  • Verder brengen we elk jaar een poster en een informatiegids uit die we naar alle basisscholen sturen. Misschien heb je hem al wel eens zien hangen bij jou op school. De gids staat vanaf december op de website.