Naar het Gerrit Rietveld

Maak kennis met het Gerrit Rietveld College

Het Gerrit Rietveld College staat op de rand van de wijken Tuindorp en Overvecht en telt ruim 1300 leerlingen. Bij ons is iedereen van harte welkom, ongeacht geloof of achtergrond. Iedereen mag zichzelf zijn. We vinden het belangrijk dat we rekening houden met elkaar.

Een goede communicatie is voor ons dan ook belangrijk, zowel tussen leerlingen onderling als tussen medewerkers en leerlingen én medewerkers en ouders. Onze communicatie is open en toegankelijk, waardoor je je zeker op je gemak voelt bij ons.

Samen het beste uit jezelf halen

Op het Gerrit Rietveld College volg je gymnasium, atheneum, havo of mavo. Naast het halen van je diploma, vinden we het net zo belangrijk dat je ontdekt waar je goed in bent en waar je enthousiast van wordt. Daarom kun je allerlei extra vakken volgen en stimuleren we je op onderzoek uit te gaan: individueel, maar vooral ook samen. Welke richting je ook volgt, we vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op school. Zo kun je je optimaal ontwikkelen, qua kennis, maar ook op persoonlijk vlak.

Meer weten?

Je kunt op verschillende manieren kennismaken met onze school.

  • De website heb je al gevonden! Hier kun je een tour door de school maken en ontdekken wat er allemaal op het Gerrit Rietveld gebeurt.
  • Ook lees je hier meer over de brugklas, de begeleiding door de mentor, de aanmelding (ook voor klas twee en hoger), de introductiedagen, de schoolgids en de belangrijkste data voor de komende tijd.
  • Verder brengen we elk jaar een poster en een informatiegids uit die we naar alle basisscholen sturen. Misschien heb je hem al wel eens zien hangen bij jou op school. De gids staat vanaf december op de website.

Kom kennismaken!

Dit jaar zullen de activiteiten om kennis te maken met onze school anders zijn dan voorgaande jaren. Wat we erg jammer vinden, is dat er GEEN fysieke open dag zal zijn zoals gepland was op zaterdag 23 januari 2021. We maken daarom gebruik van de Open dag app om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle activiteiten en een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school!

Hoe dit werkt vind je terug op onze Open dagen pagina.