Aanmelden

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via de meester of juf van de basisschool. Zit je op een school waar niet gewerkt wordt met de digitale aanmelding via Onderwijs Transparant? Dan kun je een aanmeldingsformulier en onderwijskundig rapport aanvragen bij Naar het VO via info@naarhetvo.nl. De basisschool verstuurt deze documenten vervolgens naar Naar het VO. Op de website Naar het VO staat een overzicht van belangrijke data voor aanmelding en plaatsing.

Zit je in klas twee of hoger op een andere middelbare school? Laat je huidige school je dan voor 1 mei bij ons aanmelden via Onderwijs Transparant (OT). Wij nemen je aanmelding in behandeling en informeren via OT of er plaatsingsmogelijkheden zijn. De procedure voor instromen van 4 vmbo-tl naar 4 havo, vind je onder ‘Docs’ op onze website.

Plaatsing brugklas

Voor het plaatsen van brugklasleerlingen volgen wij de regels van de gemeente Utrecht. Deze zijn na te lezen in de POVO-procedure. Voor de aanmelding van schooljaar 2021-2022 hanteren wij GEEN broertjes/zusjesregeling. Bij overaanmelding zullen we dus loten onder alle Utrechtse leerlingen. Voor het schooljaar 2020-2021 hebben wij helaas moeten loten, zie de website van Naar het VO voor het overzicht van overaanmeldingen.