Aanmelden

Meld je aan!

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan via de meester of juf van de basisschool. Zit je op een school waar niet gewerkt wordt met de digitale aanmelding via Onderwijs Transparant? Dan kun je een aanmeldingsformulier en onderwijskundig rapport aanvragen bij Naar het VO via info@naarhetvo.nl. De basisschool verstuurt deze documenten vervolgens naar Naar het VO. Op de website Naar het VO staat een overzicht van belangrijke data voor aanmelding en plaatsing.

Plaatsing brugklas

In schooljaar 2021-2022 hebben we 9 brugklassen, in tegenstelling tot afgelopen schooljaren waar we 8 brugklassen hadden. We hebben dit jaar de volgende brugklassen samen kunnen stellen:

  • 3 x tl/havo
  • 3 x havo/vwo
  • 2 x vwo
  • 1 x gymnasium

Bij overaanmelding loten we onder alle Utrechtse leerlingen. Voor het schooljaar 2020-2021 hebben wij hier helaas gebruik van moeten maken. Op de website van Naar het VO kun je een overzicht zien van de overaanmeldingen. Voor de aanmelding van schooljaar 2021-2022 hebben wij GEEN broertjes/zusjesregeling gehanteerd, waardoor iedereen evenveel kans had op een plekje op onze school.

Voor het plaatsen van brugklasleerlingen volgen wij de regels van de gemeente Utrecht. Deze zijn na te lezen in de POVO-procedure.

Zij-instroom?

Zit je in klas twee of hoger op een andere middelbare school? Laat je huidige school je dan voor 1 mei bij ons aanmelden via Onderwijs Transparant (OT). Wij nemen je aanmelding in behandeling en informeren via OT of er plaatsingsmogelijkheden zijn. De procedure voor instromen van 4 vmbo-tl naar 4 havo, vind je onder ‘Docs’ op onze website.