Loting brugklassen schooljaar 2020-2021

Loting brugklassen schooljaar 2020-2021

GRC | 01/04/2020

‌Sinds woensdag 1 april 17.00 uur is op de website van Naar het VO te lezen dat we voor komend schooljaar helaas moeten loten op vmbo-tl, havo en vwo. We vinden het erg jammer dat we niet alle leerlingen kunnen plaatsen en hopen van harte dat de leerlingen die uitgeloot worden een fijne plek vinden op een andere school.

Op donderdag 2 april is de loting. Op deze dag wordt uiterlijk voor 16.00 uur bekendgemaakt wie is in- of uitgeloot. Heeft je ouder aangegeven bericht hierover te willen krijgen, dan ontvangt deze uiteraard direct bericht. Als dit niet is aangegeven, kan de basisschool vertellen wat de uitslag van de loting is. Wij versturen ook een brief met daarin de uitslag, die je hopelijk voor het weekend ontvangt. Vanaf 2 april 17.00 uur is op website van Naar het VO te zien welke scholen in Utrecht nog plek hebben voor aanmeldingen in de 2e ronde. Op de website van PCOU Willibrord lees je welke scholen binnen onze stichting nog plaats hebben.

Voor het plaatsen van brugklasleerlingen volgen wij de regels van de gemeente Utrecht. Deze zijn na te lezen in de POVO-procedure. Bij de aanmeldingen voor schooljaar 2020-2021 hanteren we de broertjes-zusjes regeling.