Loting brugklassen 2019-2020

Loting brugklassen 2019-2020

GRC | 04/04/2019

Helaas moeten wij dit jaar loten onder de aanmeldingen voor de brugklassen 2019-2020. Dit geldt voor alle opleidingen: vmbo-tl, havo en vwo. Zie het volledige overzicht van overaanmeldingen op de website van Naar het VO.

De loting vindt vandaag plaats, donderdag 4 april. Om uiterlijk 16.00 uur staat de uitslag in Onderwijs Transparant. Basisscholen kunnen leerlingen en ouders dan informeren over wie er in- of uitgeloot is. Ouders die bij de aanmelding hebben aangegeven een e-mail te willen ontvangen, krijgen de uitslag per e-mail. De aankomende dagen zullen wij alle leerlingen die zich aangemeld hebben voor een plek in onze brugklas per brief op de hoogte stellen over de definitieve uitslag.

We realiseren ons goed dat de leerlingen die vandaag te horen krijgen dat ze zijn uitgeloot een zeer teleurstellend bericht ontvangen. Graag hadden wij het anders gezien. Wij wensen deze leerlingen en ouders succes toe tijdens deze spannende dagen. Vanaf 17.00 uur staat op de website www.naarhetvo.nl/nieuws meer informatie over beschikbare plaatsen in de tweede ronde.